Mandersloot - Transport

 
 
 

Ruim 100

moderne trucks

Transport

Grote projecten en kleine zendingen. Mandersloot is gespecialiseerd in internationale, geconditioneerde transporten.

Lees meer
 
 
 

Actualiteit

 

New Mandersloot branch in Zabrze

A new Mandersloot branch, located in the south of Poland, has started.
Lees meer
25.07.2017
 
 

Mandersloot klaar voor toekomst met nieuwe APS en TMS

Internationaal logistiek dienstverlener Mandersloot is de afgelopen jaren enormgegroeid. Zo fors dat het bedrijf gaat investeren in een nieuw en passend TMS. Daarbijgaat de onderneming ook meteen voor het automatisch plansysteem van Ortec.
Lees meer
01.05.2017
 
 
ga naar nieuwsarchief

 


Doen wat we beloven en beloven wat we kunnen waarmaken

Welkom op de website van de Mandersloot Groep. Gespecialiseerd in logistieke dienstverlening en koeltransport binnen Oost-Europa. Uw bloemen, planten, groenten, fruit, vlees, vis en kaas zijn in vertrouwde handen. Zowel vers als bevroren. Ook high value producten en medicijnen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.


We opereren vanuit Nederland, België, Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Hongarije en Bulgarije. Bent u actief in deze landen? En op zoek naar een betrouwbare partner die al uw logistieke zorgen uit handen neemt? Dan bent u bij Mandersloot aan het juiste adres. Een nuchter en internationaal familiebedrijf. We doen wat we beloven en beloven wat we kunnen waarmaken. Maak kennis met onze organisatie, activiteiten, klanten en medewerkers.