Mandersloot - Transport

 
 
 

header
Ruimte voor opslag en crossdocking

Juiste plaats, juiste tijd. Twee belangrijke begrippen in de wereld van de logistiek. Moderne ruimtes voor op- en overslag zijn hierbij onmisbaar. Mandersloot heeft 10.000 m2 aan warehousing beschikbaar. Cargo-handling terminals in Polen en in Nederland. Hierdoor kunnen we optimaal rekening houden met uw wensen en verscheidenheid in levertijden en -plaatsen. Uw goederen kunnen worden opgeslagen of direct gedistribueerd (crossdocking). Noodzakelijk voor bijvoorbeeld food en medicijnen. Een efficiënte manier om uw klanten snel en optimaal te bedienen.

Onze mensen zijn onze kracht


‘In verband met ruimtegebrek in winkels krijgen klanten steeds specifiekere wensen. Zo willen ze bijvoorbeeld één pallet met diverse kleuren rozen in plaats van alleen rode. In ons distributiecentrum in Polen worden onder andere veel bloemen en planten omgepakt. Vooral in de periode februari-mei is het hier hoogseizoen. Daar past geen negen-tot-vijf-mentaliteit bij. Iedereen houdt van aanpakken: van jong tot oud, van planner tot administratie, van loodsmedewerker tot chauffeur, van manager tot schoonmaker. We werken net zo lang door totdat de klant tevreden is. Onze mensen zijn onze kracht.

Om tegemoet te komen aan klantwensen is in 2008 een nieuw warehouse-onderdeel geopend. Voorzien van hoge stellingen en ruimte voor logistiek en ompakken. Het werk in het warehouse wordt gecontroleerd door een Warehouse Management System.
De combinatie (deel)transporten, warehousing en Value Added Logistics maken Mandersloot tot een complete logistieke dienstverlener. Voor kleine (familie)bedrijven én internationale ondernemingen. Ondanks snelle groei blijven we flexibel.’

Krzysztof Guść
Managing Director Mandersloot Polska